De Toerfiets club van Borger

Start trainingsavonden maandag 3 april 18.45 uur

Start trainingsavonden maandag 3 april 18.45 uur

Beste leden,

Op maandag 3 april starten de trainingsavonden weer. Het is dan al zomertijd, maar we kiezen ervoor om de eerste paar keer te starten om 18.45 uur vanaf het dorpsplein. De trainingsavonden zijn weer op maandag- en donderdagavond.

We roepen iedereen op zoveel mogelijk mee te komen trainen in één van de 2 groepen A of B. De eerste avond(en) doen we het altijd rustig aan met nog een korte rit. Omdat we in principe voorlopig nog weer zonder vaste ploegleiders fietsen, zou het mooi zijn als iedereen vooraf de route goed bekijkt op de website en het liefst voor zover beschikbaar inlaadt in je gps-apparaat Garmin, Wahoo e.a. Er zijn op de algemene ledenvergadering wel oproepen geweest om weer te fietsen met een vaste toerleider. We gaan kijken of dat haalbaar is. Later meer daarover.

En voor degenen die nog aanvullende kleding willen kopen, de webshop van Bioracer is nog tot en met zondag 16 april geopend. De webshop bereik je met de volgende link: https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=lcX2r3u3oQ

Voor nu een mooi fietsseizoen gewenst en hopelijk zien wij elkaar op de trainingsavonden.

Facebook